Om Oss

Vårt mål är ganska enkelt!

Vi värnar om djur och natur och har ett gediget kvalitetstänk.

Vårt mål är att alltid ligga i framkant och att ständigt fortsätta utvecklas. Vi anser att man aldrig blir fullärd inom detta yrke och att det alltid finns saker att förbättra och utveckla - det är ju det som är själva tjusningen med det vi gör.

Vi jobbar för att fortsätta växa som företag och bli den självklara helhetslösningen för hundägaren genom att kunna erbjuda allt för hunden under ett och samma tak. Vi jobbar också hårt för att ständigt ligga i framkant och fortsätta utvecklas som ett hållbart företag och kunna erbjuda våra kunder både varor och tjänster som är etiska med både djur och natur i fokus.

Vi satsar på hållbarhet, både vad gäller utbudet i vår butik men också rent allmänt.

Vi värnar för ett samhälle där miljön och djurens välfärd står i fokus men också ett samhälle där alla har samma rättigheter och lika värde. Vi försöker därför vara noga med att allt som vi köper in är "schysta" produkter, och vi stöttar och hjälper också flera olika organisationer som arbetar för just detta. 

Våra städmetoder är 100% miljövänliga och fria från kemikalier som annars kan irritera hundens tassar, hud och päls.

Vårt långsiktiga mål är också att sprida vårt koncept och vår kunskap vidare runt om i Sverige för att kunna hjälpa ännu fler hundar och hundägare! Detta genom att erbjuda yrkesutbildningar inom hund och på sikt också öppna filialer på fler platser runt om i landet.

hund, hunddagis, glada, lyckliga, hundar
hund, hunddagis, glada, lyckliga, hundar
hund, hunddagis, glada, lyckliga, hundar