Hej!

 

Jag heter Amelie Saether och är en glad och positiv tjej!
 

Jag bor i Kovland tillsammans med min man, våra två barn, 
stabyhountiken Bonnie och jämthundstiken Vicki. 

Tidigare hade vi en annan helt fantastisk jämthundstik och dessförinnan en livlig och levnadsglad hovawart hane som lärde oss massvis!

 

På fritiden tycker jag om att umgås med min familj och mina vänner, friluftsliv, resa och en massa annat som gör livet rikare.

 

Jag har alltid haft ett stort intresse för djur och det har alltid varit min dröm att få arbeta med djur och då framförallt hundar, så jag är så glad att den drömmen blev till verklighet!


Jag har hållit på med hundar enda sedan barnsben och mina erfarenheter av branschen är framförallt alla erfarenheter som man får varje dag då man har egen hund samt umgås med andra hundar och hundkunniga människor, för jämnan.

Jag har gått flertalet hundkurser och hunnit med att tränat och provat på alla bruksgrenar, lydnad, agility, freestyle, rallylydnad, eftersök och tjänstehundsbevakning.

 

Jag är utbildad djurvårdare med inriktning på hund och har tidigare praktiserat och jobbat på flertalet andra hunddagis/pensionat/salonger/sim och kennlar samt som djurvårdare, djursjukvårdare/veterinärassistent och som djurskyddsinspektör.

Jag är dessutom diplomerad hunddagisföreståndare, hundfrisör, valp- och allmänlydnadsinstruktör samt freestyleinstruktör.


I Augusti år 2008 startade jag alltså, tillsammans med min kollega Evelina, 
det här företaget - vilket jag inte ångrar för en sekund!

Amelie Saether

- Delägare
- Utbildad djurvårdare (hundinriktning)
- Diplomerad hunddagisföreståndare
- Diplomerad hundfrisör
- Diplomerad valpkursintruktör
- Diplomerad allmänlydnadsinstruktör
- Diplomerad freestyleintruktör